Wij beschermen wat kostbaar is voor u

Een veilig en comfortabel thuis, dat wil natuurlijk iedereen. Dankzij het alarmsysteem van Zo Veilig bent u niet alleen 24/7 beveiligd tegen inbraak en brand, u kunt uw huis ook zo comfortabel inrichten als u zelf wilt. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag de gratis brochure aan of bereken direct wat een veilig thuis u kost.

Brochure Start offerte

Hoe werkt de Zo Veilig alarmapp?

Tegenwoordig heb je vrijwel overal een app voor om het leven zo makkelijk mogelijk te maken. Denk hierbij aan apps voor het regelen van de verlichting en het controleren van je energieverbruik. Zo Veilig gaat echter nog een stapje verder. Ook wij werken met een speciale app. Voordeel van Zo Veilig is echter dat je niet tientallen verschillende apps nodig hebt om inzicht in je woning te krijgen: Zo Veilig regelt alles via één centraal platform. Handig, toch?

Je hebt een alarmsysteem. Heerlijk. Nu weet je zeker dat jouw woning optimaal beschermd is tegen inbraak en brand. Bovendien kun je op afstand je woning in de gaten houden. Hoe? Via de alarmapp van Zo Veilig. Op je smartphone of tablet kun je eenvoudig inloggen en op afstand je woning besturen en controleren. Check bijvoorbeeld of het alarmsysteem wel ingeschakeld staat, bekijk de videobeelden van je bewakingscamera’s vanaf je vakantieadres of zet de thermostaat alvast een paar graden hoger als je na een lange werkdag onderweg naar huis bent. Wil jij zeker weten dat de ramen en deuren gesloten zijn of ben je benieuwd of de postbode vandaag al geweest is? Ook dat ontdek je gewoon in de app.

 

Video: Hoe werkt de alarmapp van Zo Veilig?

Dat klinkt goed, maar hoe gaat dat dan in zijn werk? Dat leggen we je graag uit in onderstaande video:

 

 

Wil jij meer weten over Zo Veilig?

Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kijk dan rond op onze website of neem contact met ons op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. We vertellen je graag meer over onze beveiligingsoplossingen en de bijbehorende alarmapp. 

 

IK HEB INTERESSE 

Een veilig én slim thuis in 3 stappen

Stap 1:

Uw wensen in kaart

Nadat u heeft aangegeven dat u interesse heeft in onze diensten bespreken wij graag telefonisch de mogelijkheden met u en brengen we uw wensen in kaart.

Stap 2:

Een beveiligingsplan op maat

In goed overleg wordt er een beveiligingsplan voor u opgesteld waarin we – indien gewenst – rekening houden met uw wensen op het gebied van huisautomatisering.

Stap 3:

Vakkundige montage

Gaat u akkoord? Dan zorgen wij ervoor dat de alarminstallatie en eventuele extra componenten vakkundig bij u thuis geïnstalleerd worden. Uw beveiligingsoplossing is klaar voor gebruik!

De cijfers liegen er niet om. Bent u benieuwd wat u kunt doen om uw woning optimaal te beveiligen?
Onze beveiligingsadviseurs geven u graag een gratis en vrijblijvend advies gebaseerd op uw persoonlijke situatie.

178
inbraken per dag
13
woningbranden per dag
1.2 mln
smarthomes in NL

Ik wil gratis advies!