Wij beschermen wat kostbaar is voor u

Een veilig en comfortabel thuis, dat wil natuurlijk iedereen. Dankzij het alarmsysteem van Zo Veilig bent u niet alleen 24/7 beveiligd tegen inbraak en brand, u kunt uw huis ook zo comfortabel inrichten als u zelf wilt. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag de gratis brochure aan of bereken direct wat een veilig thuis u kost.

Brochure Start offerte

Woonhuisbeveiliging

       

Houd inbrekers buiten de deur dankzij het alarmsysteem van Zo Veilig

 

Jaarlijks vinden er 65.000 inbraken plaats. Ongelooflijk, toch? Om u te helpen uw woning Zo Veilig mogelijk te maken, bieden wij een alarmsysteem aan dat we volledig op uw persoonlijke situatie afstemmen. De voordelen op een rij:
 

  • Beveiligd tegen inbraak én brand
  • Al vanaf €22,95 p.m.
  • Eenvoudige bediening via de app
  • Alarmopvolging Securitas mogelijk
  • Uit te breiden met Smarthome-opties

Er is geen fijnere plek dan thuis. Daarom wilt u uw huis zo goed mogelijk beschermen. Met goed hang- en sluitwerk en een oplettende buur komt u al een heel eind, maar vergis u niet: een inbreker is zo binnen. Neem het zekere voor het onzekere en kies voor een alarmsysteem. Een alarmsysteem waarschuwt direct wanneer indringers een poging doen uw woning binnen te dringen. 

 

Kies voor een veilig thuis, kies voor Zo Veilig

Zo Veilig biedt alles op het gebied van woonhuisbeveiliging. U kunt ervoor kiezen los de benodigde woonhuisbeveiliging aan te schaffen (denk aan een basic raam- of deursensor), maar de meeste klanten kiezen voor een volledige beveiligingsoplossing bestaande uit een alarmsysteem én rookmelder. In geval van een inbraak, brand of waterschade krijgt u direct een pushbericht op uw mobiele telefoon via onze unieke alarmapp. Dat is hét grote voordeel van Zo Veilig: ons systeem is eenvoudig te bedienen via één centrale alarmapp. Zodra er iets gebeurt in uw woning ontvangt u een notificatie. Niet alleen in geval van nood, maar ook wanneer u bijvoorbeeld bent vergeten het alarmsysteem in te schakelen of de ramen thuis nog openstaan. 

 

Hoe werkt het?

U heeft besloten uw woning te (laten) beveiligen. Dat is de eerste stap. Indien u contact met onze klantenservice opneemt, maken we graag in overleg met u een beveiligingsplan op maat. We kijken welk systeem voor uw woning geschikt is en welke producten u hierbij nodig heeft. U bepaalt bijvoorbeeld of u gebruik wilt maken van de meldkamerdiensten van Securitas voor de alarmopvolging en of u producten toe wilt voegen om uw woning slim te maken. Denk hierbij aan een slimme video deurbel om te zien wie er voor de deur staat, een slim slot zodat de kinderen geen huissleutel meer nodig hebben of een extra magneetcontact om in de gaten te houden of uw ouders het medicijnkastje vanochtend wel geopend hebben. Zodra u een keuze gemaakt heeft wordt het systeem vakkundig bij u thuis geinstalleerd door onze monteur en is het klaar voor gebruik!

 

Ik wil gratis advies

 

 

VVE (Vereniging van Eigenaren) & het alarmsysteem van Zo Veilig?

Als wij meerdere huizen op één dag kunnen beveiligen in 1 straat/stratenblok, dan is het goed mogelijk dat wij een collectiviteitskorting kunnen aanbieden. Deze kan al oplopen tot 75 euro per huis. WIj helpen u graag bij het maken van een gedegen keuze.

Het alarmsysteem van Zo Veilig is eenvoudig te bedienen via de alarmapp

U hoeft niet meer thuis te blijven om uw huis in de gaten te houden en het alarmsysteem te bedienen. Ons systeem werkt met een unieke alarmapp, waarop u ieder moment kunt inloggen via de smartphone of tablet om te zien wat er thuis gebeurt. Bent u vergeten het alarmsysteem in te schakelen? Of twijfelt u of de ramen wel gesloten zijn? Log in via de app en u ziet in één oogopslag hoe het er bij u thuis voorstaat.

Heeft u huisdieren of jonge kinderen? Geen probleem.

Ook als u huisdieren of kinderen jonger dan 5 jaar heeft is dit geen probleem. We stellen het alarmsysteem zo voor u in, zodat het systeem niet wordt misleid door een rondlopende hond of uw kleine die graag onderzoekend het huis doorkruipt. Zijn uw kinderen al iets groter? Ook dan biedt ons alarmsysteem veel voordelen. Ontvang bijvoorbeeld een melding wanneer uw zoon of dochter veilig thuis is gekomen uit school, maar ook wanneer de snoepkast of de kast met de Playstation geopend wordt.

Het alarm gaat af, en nu? Securitas zorgt - indien gewenst - voor de alarmopvolging

Het alarmsysteem slaat aan en u ontvangt een melding op uw mobiele apparaat via de alarmapp. Handig, maar wat als u niet thuis bent? Stelt u zich eens voor dat u aan het werk bent of geniet van uw vakantie terwijl inbrekers hun slag slaan. Wat dan? Geen zorgen. U kunt er bij Zo Veilig namelijk voor kiezen om uw alarmsysteem uit te breiden met de meldkamer- en/of surveillancediensten van Securitas, de nummer één beveiliger van Nederland. Securitas monitort 24/7 uw alarmsysteem en staat dag en nacht klaar om in te grijpen. Zo bent u verzekerd van de juiste alarmopvolging en een veilig thuis.

Alarmsysteem aanbieding

Natuurlijk wilt u niet teveel betalen voor een alarmsysteem. Dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom doen we er alles aan om onze producten betaalbaar te maken voor iedereen. We bieden scherpe prijzen voor onze beveiligingsoplossingen met het bijbehorende alarmsysteem. Pak uw voordeel en geniet van een veilig en comfortabel gevoel vanaf een kleine prijs.

 

 

IK HEB INTERESSE

Een veilig én slim thuis in 3 stappen

Stap 1:

Uw wensen in kaart

Nadat u heeft aangegeven dat u interesse heeft in onze diensten bespreken wij graag telefonisch de mogelijkheden met u en brengen we uw wensen in kaart.

Stap 2:

Een beveiligingsplan op maat

In goed overleg wordt er een beveiligingsplan voor u opgesteld waarin we – indien gewenst – rekening houden met uw wensen op het gebied van huisautomatisering.

Stap 3:

Vakkundige montage

Gaat u akkoord? Dan zorgen wij ervoor dat de alarminstallatie en eventuele extra componenten vakkundig bij u thuis geïnstalleerd worden. Uw beveiligingsoplossing is klaar voor gebruik!

De cijfers liegen er niet om. Bent u benieuwd wat u kunt doen om uw woning optimaal te beveiligen?
Onze beveiligingsadviseurs geven u graag een gratis en vrijblijvend advies gebaseerd op uw persoonlijke situatie.

178
inbraken per dag
13
woningbranden per dag
1.2 mln
smarthomes in NL

Ik wil gratis advies!