Wij beschermen wat kostbaar is voor u

Een veilig en comfortabel thuis, dat wil natuurlijk iedereen. Dankzij het alarmsysteem van Zo Veilig bent u niet alleen 24/7 beveiligd tegen inbraak en brand, u kunt uw huis ook zo comfortabel inrichten als u zelf wilt. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag de gratis brochure aan of bereken direct wat een veilig thuis u kost.

Brochure Start offerte

Aansluiting alarmsysteem op de meldkamer

De juiste alarmopvolging dankzij Securitas

 

Zodra uw alarmsysteem afgaat, ontvangt u een melding op uw mobiele telefoon. En nu? Voor €29,95 p.m. bent u dag en nacht beschermd tegen inbraak en brand én profiteert u van de professionele alarmopvolging door Securitas. Inhoud pakket:

 

Een alarmsysteem


Wat doen wij voor u? 

Zo Veilig doet er alles aan om uw woning zo veilig en comfortabel mogelijk te maken. Dankzij ons alarmsysteem - dat gemonteerd wordt door een professionele monteur - is uw woning dag en nacht beveiligd. Het systeem is eenvoudig te bedienen via het codebedieningspaneel, maar ook via onze unieke alarmapp. Bent u niet in staat om op een alarmmelding te reageren? Dan neemt Securitas het van u over. Securitas staat garant voor een effectieve en efficiënte afhandeling van al uw alarmmeldingen. Dat is wel Zo Veilig, toch?  

 

De voordelen op een rij:

Kiest u voor het pakket, inclusief alarmopvolging, dan profiteert u van vele voordelen. We zetten ze hier nog even voor u op een rijtje: 

✓ Draadloos systeem (bekijk de voordelen)

✓ Dag en nacht beschermd tegen inbraak én brand
✓ Geschikt voor elke woning en elke gezinssituatie
✓ Eenvoudige bediening via één centrale app
✓ Eenvoudige bediening via het codebedieningspaneel
✓ Alarmopvolging door Securitas
 

Optioneel toe te voegen:

✓ Surveillancedienst door Securitas
✓ Diverse opties tot huisautomatisering

 

IK HEB INTERESSE START OFFERTE

Een veilig én slim thuis in 3 stappen

Stap 1:

Uw wensen in kaart

Nadat u heeft aangegeven dat u interesse heeft in onze diensten bespreken wij graag telefonisch de mogelijkheden met u en brengen we uw wensen in kaart.

Stap 2:

Een beveiligingsplan op maat

In goed overleg wordt er een beveiligingsplan voor u opgesteld waarin we – indien gewenst – rekening houden met uw wensen op het gebied van huisautomatisering.

Stap 3:

Vakkundige montage

Gaat u akkoord? Dan zorgen wij ervoor dat de alarminstallatie en eventuele extra componenten vakkundig bij u thuis geïnstalleerd worden. Uw beveiligingsoplossing is klaar voor gebruik!

De cijfers liegen er niet om. Bent u benieuwd wat u kunt doen om uw woning optimaal te beveiligen?
Onze beveiligingsadviseurs geven u graag een gratis en vrijblijvend advies gebaseerd op uw persoonlijke situatie.

178
inbraken per dag
13
woningbranden per dag
1.2 mln
smarthomes in NL

Ik wil gratis advies!