Wij beschermen wat kostbaar is voor u

Een veilig en comfortabel thuis, dat wil natuurlijk iedereen. Dankzij het alarmsysteem van Zo Veilig bent u niet alleen 24/7 beveiligd tegen inbraak en brand, u kunt uw huis ook zo comfortabel inrichten als u zelf wilt. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag de gratis brochure aan of bereken direct wat een veilig thuis u kost.

Brochure Start offerte

Ik wil mijn abonnement bij Zo Veilig verlengen

Waarom verlengen bij Zo Veilig?

Na een abonnementsperiode is het altijd weer fijn om even te weten of je nog goed zit met je huidige beveiligingssysteem. Uw abonnement verlengen bij Zo Veilig heeft de volgende voordelen:

 

 

Wij helpen u graag verder bij het maken van uw keuze voor uw abonnement. Of het nu gaat om een verlening met een nieuw beveiligingssysteem of aleen een korting op uw huidig abonnement.

 

1. Ik wil korting

Is uw contractsperiode verlopen, dan kunt u wellicht gebruik maken van een een korting op uw huidige abonnement.

Benieuwd wat voor korting er voor u geldt? Neem direct contact op met 1 van onze klantenservice medewerkers.

2. Ik wil het nieuwste Smarthome-systeem

Wilt u van uw woning niet alleen een veilig thuis maar ook een slim thuis maken? Het kan met behulp van ons nieuwste Smarthome alarmsysteem. Speciaal voor onze klanten hebben wij een aanbieding geselecteerd. Klik hier voor de huidige aanbieding.

 

IK HEB INTERESSE START OFFERTE

 

 

Een veilig én slim thuis in 3 stappen

Stap 1:

Uw wensen in kaart

Nadat u heeft aangegeven dat u interesse heeft in onze diensten bespreken wij graag telefonisch de mogelijkheden met u en brengen we uw wensen in kaart.

Stap 2:

Een beveiligingsplan op maat

In goed overleg wordt er een beveiligingsplan voor u opgesteld waarin we – indien gewenst – rekening houden met uw wensen op het gebied van huisautomatisering.

Stap 3:

Vakkundige montage

Gaat u akkoord? Dan zorgen wij ervoor dat de alarminstallatie en eventuele extra componenten vakkundig bij u thuis geïnstalleerd worden. Uw beveiligingsoplossing is klaar voor gebruik!

De cijfers liegen er niet om. Bent u benieuwd wat u kunt doen om uw woning optimaal te beveiligen?
Onze beveiligingsadviseurs geven u graag een gratis en vrijblijvend advies gebaseerd op uw persoonlijke situatie.

178
inbraken per dag
13
woningbranden per dag
1.2 mln
smarthomes in NL

Ik wil gratis advies!